Palvelut

Myynnin ja markkinoinnin tekijät palveluksessanne tarpeen mukaan.

Autamme yritystäsi myymään paremmin ja näkymään tehokkaammin.

Ideatuokio

Kun olet jonkun uuden edellä tai kasvattamassa vanhaa, varaa hetki kalenteristasi ja keskustele meidän kanssa. Kartoitamme ideatuokion aikana, voimmeko auttaa sinua kehittämään toimintaasi eteenpäin. Keskustelu ei sido sinua vielä mihinkään. Voit varata maksuttoman sparraushetken joko puhelimessa tai Teams-palaverina. Kesto 15 min. 

Ja sitten, jos varmasti pystymme auttamaan, sovitaan kuinka laajasti lähdetään ideoimaan asioita yrityksesi menestykseksi! 

Ajatuksen siemenen istutus


Myynti // Kasvu

Suolaiset ideat eivät jää sirottimeen vaan jalostetaan aina toteutukseen saakka. Autamme yritystäsi konkreettisin keinoin ottamaan käyttöön uusia myynnin työkaluja, joilla saat myös suolaiset myynnit aikaiseksi. Meiltä löytyy kokenut tekijä oli kyse sitten pienestä tai isosta projektista – myyjästä tai myyntijohtajasta. Meiltä löytyy se joku, joka tekee tulosta!

Ei ne suolaiset hinnat, vaan ideat!

Idean jalostus


Markkinointi // sisällöntuotanto

Hyvä duuni ilman toimivaa markkinointia on kuin valtavan upea taidenäyttely pimeässä huoneessa. Mutta ei hätää, me valaisemme viestin asiakkaillesi. Avullamme löydät tehokkaat keinot tuoda viestisi valoon ja asiakkaillesi tiedoksi. Uskomme, että hyvien nettisivujen lisäksi täytyy olla hyvin tehty hakukoneoptimointi (SEO) – se on kuin laittaisi valot päälle nettisivuillesi. Verkostostamme löydät tekijät niin pienille kuin suurille nettisivuprojekteillesi ja aivan timanttista sisällöntuotantoa kanavaan kuin kanavaan. 

Laitetaan valot päälle!

Graafisen suunnittelun saralla teemme yhteistyötä Eve The Creator kanssa – kun kaipaat viestisi tehokasta visualisointia, kysy lisää joko minulta tai suoraan Eveltä

Lamppu valaisemaan viestisi asiakkaalle


Paras hetki istuttaa puu on tänään.

Meille asiakkaan menestys on tärkeää ja odotamme innolla, että pääsemme vauhdittamaan sitä myös teidän yrityksenne kohdalla. 


Ota yhteyttä


Facebook
Twitter
Linkedin
Instagram

Scroll to Top